Do školy na Podzámskej ulici prišiel kúzelník so žonglérskym talentom Marek Slížo Slíž

0
1076

Leto v škole? A ešte k tomu zábavné? Na prvé počutie neuveriteľné, no stalo sa to skutočnosťou. Základná škola na Podzámskej ulici sa zapojila do projektu Letná škola a 11. augusta privítala milého zabávača.

Marek Slížo Slíž – pozdrav pre Hlohovec

Žiaci prichádzajú ráno v klasickom čase pred ôsmou hodinou. Okrem zopakovania nosných predmetov, ako je slovenský jazyk a matematika, sa venujú aj športu, výtvarnému umeniu alebo pracovným zručnostiam. Druhý turnus bude zameraný na anglický jazyk a posledný sa bude venovať prírodným vedám.

„Naša škola sa zapojila prvý raz do Letnej školy, ktorá je pokračovaním projektu Spolu múdrejší. Máme vysokú účasť,  počas 3 augustových turnusov sa zapojí 59 žiakov. Teraz v prvom turnuse máme 33 detí z prvého stupňa. Všetci sú veľmi spokojní, že sú spolu, že si zopakujú učivo a majú rôzne iné aktivity na spestrenie programu“, hovorí pani riaditeľka PaeDr. Adriana Novosadová.

PaeDr. Adriana Novosadová

Skúsené pedagogičky z prvého stupňa Mgr. Alena Madlengová a Mgr. Lenka Rýdza zorganizovali pre svojich žiakov v rámci Letnej školy vystúpenie žongléra, ktorého si môžete pamätať z jednej známej televíznej show, kde sa hľadali talenty. „Zorganizovali sme toto kúzelnícko-žonglérske podujatie na spestrenie pre našich žiakov, aby každý deň bol pre nich iný “. Vysvetľuje pani učiteľka Madlengová a dodáva, že sa snažia deťom ozvláštniť  všetky dni  počas Letnej školy niečím výnimočným. Napríklad aj tým, že najmenší druháčikovia prídu každý deň do školy v inej farbe, tematicky danej a štvrtáci vyrážajú aj do terénu na bádateľské dobrodružstvá po Hlohovci.

Marek Slížo Slíž  pripravil pre žiakov rôzne zábavné úlohy a žonglérske kúsky, ktoré ocenili  malí nadšení diváci úprimným potleskom a smiechom. Do svojej  interaktívnej show zapojil aj deti.

Marek Sížo Slíž – Hlohovec

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here