V Novom Hlohovci všetko na skok v papučiach

0
12591

Bytový komplex Nový Hlohovec je pre svojich nových obyvateľov zaujímavý tým, že im ponúka potrebnú vybavenosť a služby priamo v bytovom komplexe a v jeho bezprostrednom okolí. Je preto vhodný aj pre záujemcov s obmedzenou pohyblivosťou. Na podrobnosti sa Hlohovský žurnál opýtal zástupcu investora pána Ing. Martina Siblíka.

Pán Siblík, o výhodách bývania v Novom Hlohovci pre mladé rodiny sme už v Hlohovskom žurnále hovorili. Bytový komplex je však určený rôznym generáciám. Hovorme teraz o tom, čo všetko ponúka Nový Hlohovec tým záujemcom o bývanie, ktorých pohyb je obmedzený vekom prípadne zdravotným problémom?

Veľkou výhodou pre nich je, že si môžu vybrať byt vo veľkosti, zodpovedajúcej ich potrebám.  Pred nedávnom sme riešili starší manželský pár, ktorý sa rozhodol odísť z rodinného domu neďaleko Hlohovca. Dom bol pre nich dvoch už priveľký, náročný na údržbu aj na financovanie. A tak si v našom bytovom komplexe vybrali dvojizbový byt, nechali si ho zariadiť na kľúč a verím, že bývanie na mieste, kde majú všetko najpotrebnejšie na skok v papučiach, si budú pochvaľovať. 

Mohli by ste hovoriť podrobnejšie o tom, čo všetko majú „na skok v papučiach“ v Novom Hlohovci?  

Priamo na prízemí bytového domu sa postupne otvárajú rôzne prevádzky. Kaviareň a reštaurácia DEL BISTRO, medicínske centrum, lekáreň, fyzioterapia, masáže, kaderník, manikúra a iné. Pre vlastníkov auta sú výhodou vlastné parkovacie miesta či už pred vchodom do domu alebo v parkovacom dome v areáli. Celé okolie bytového komplexu má peknú výsadbu, chodníky, lavičky. A za bytovým komplexom sa otvára pohľad do prírody, do zelene, kde je okrem ihriska vybudované aj posedenie pre všetky generácie, ideálne pre utužovanie susedských vzťahov. 

Sú byty v komplexe pripravené prijať aj ľudí so zníženou pohyblivosťou?

Počnúc vstupom do komplexu je všetko bezbariérové. Byty, chodby, výťahy, jednoducho všetko. Veľkoryso riešené široké chodby umožňujú ľuďom so zníženou pohyblivosťou bez problému používať pre pohyb rôzne pomôcky, žiadne problémy nebudú mať ani rodiny s malými deťmi v kočíkoch. Takže áno, byty sú vhodné pre všetkých ľudí.

Nezanedbateľné pre starších ľudí sú aj náklady na bývanie. Vďaka využívaniu teplovodu z Jaslovských Bohuníc je vykurovanie a ohrev vody lacnejšie ako plynom alebo elektrinou a to sa odráža aj na nižších nákladoch na bývanie.

Ako sa s vami záujemcovia o bývanie môžu skontaktovať?

Obhliadku si môžu záujemcovia dohodnúť na telefónnom čísle 0905754501 a my ich radi privítame v Novom Hlohovci. Ukážeme im vzorový byt na kľúč alebo niektoré z posledných voľných bytov. Určite sa im u nás bude páčiť.

Fotografie: Ing. Martin Siblík (Fotografie s kvetinovými záhonmi vznikli v lete 2023)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here