Hlohovčania o svojich dovolenkách na Slovensku

0
148

Mnohí Slováci trávia pre koronakrízu tohtoročnú letnú dovolenku na Slovensku. Navštevujú osvedčené turistické destinácie, poznávajú nové lokality, využívajú ponuky zážitkových pobytov. Ktoré krásne kúty Slovenska objavili na svojich dovolenkách Hlohovčania? Na to sa pýta svojich čitateľov Hlohovský žurnál.

Slovensko je krajina, známa svojimi krásnymi prírodnými lokalitami, historickými pamiatkami i zaujímavou ľudovou architektúrou. Ktorú časť Slovenska ste si tento rok pre svoju dovolenku vybrali vy, milí priatelia z Hlohovca a okolia? Boli to fascinujúce tatranské štíty? Či prírodné krásy Slovenského raja, Liptova, Oravy, Gemera? Možno uprednostňujete vodné plochy ako je Zemplínska šírava, Liptovská Mara alebo Duchonka? A možno patríte k tým, ktorí najradšej objavujú pôvabné zákutia v okolí Hlohovca. Potešte nás i našich čitateľov a pošlite nám zo svojej dovolenky peknú fotografiu s krátkym komentárom na adresu: redakcia@hlohovskyzurnal.sk

Tri z vašich príspevkov odmeníme 21. septembra novou knihou o.z. Ex libris Ad Personam Hlohovec Čítanka Literárnych potuliek Hlohovcom 2017 – 2020.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here