Výsledky zasadnutia z Mestského krízového štábu zo dňa 24.8.2020

0
872

V dôsledku mimoriadnej udalosti na Mestskom úrade v Hlohovci, kedy bolo potvrdené ochorenie Covid-19 u jednej z pracovníčok MsÚ, sa konalo mimoriadne zasadnutie Mestského krízového štábu.

Mestský krízový štáb, ktorý v pondelok 24. augusta 2020 zasadal online, v súvislosti s pozitívnym prípadom na mestskom úrade prijal vo vzťahu k úradu aj širokej verejnosti tieto preventívne opatrenia:

✅ Obmedzenie návštev, pracovných rokovaní, vzájomných stretnutí na úrade na dobu maximálne 15 minút s podmienkou dodržania hygienických opatrení v duchu zásad R.O.R (ruky, odstup, rúško)

✅ Stavebný úrad dočasne nevybavuje klientov osobne. Zamestnanci pracujú na príprave rozhodnutí za zatvorenými dverami. Spojiť sa s nimi môžete emailom alebo telefonicky https://www.hlohovec.sk/odbor-vystavby.html

✅ Sociálny taxík mesta Hlohovec dočasne, až do odvolania, neposkytuje služby obyvateľom.

✅ Pre kluby seniorov platí preventívne odporúčanie neorganizovať žiadne spoločné podujatia a oslavy.

✅ V Zariadení pre seniorov – Harmonia platí od utorka 24. augusta až do odvolania zákaz návštev. Aj vo vzťahu ku klientom a personálu platí prísny hygienický režim. 

✅ Organizátori kultúrno-spoločenských podujatí sa riadia v zmysle opatrení vydaných ÚVZ SR. Plošne podujatia nerušíme, účastníci musia dodržiavať zásady R.O.R.

✅ V stredu a štvrtok tento týždeň prebehne testovanie priamych kontaktov s pozitívne testovanými a preventívne aj ďalších ľudí, ktorí prichádzajú do styku s najviac ohrozenými skupinami obyvateľov

Touto cestou vyzývame verejnosť, aby dôsledne dodržiavala základné hygienické opatrenia – nosiť rúška, zachovávať odstup a používať dezinfekciu na ruky.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here