Ukradol elektrobike za 4000 EUR!

0
594

Polícia Trnavského kraja na svojej faceboovej stránke 21. apríla oznámila, že pátra po ukradnutom elektrobicykli a aj po mužovi, ktorý ho ukradol.

V nedeľu 18. apríla, krátko po 03.00 h ráno na ulici Zábranie v Hlohovci došlo ku krádeži elektrobicykla. Kamery zaznamenali neznámeho páchateľa, ako rozbíja výklad a vynáša vystavený elektrický bicykel značky GHOST ASX Base 160 – L červeno bielej farby, číslo rámu GE0014062, číslo motora 0275007074, číslo vidlice 43T001367364 s označením ROCK SHOX. Veľkosť predného kolesa je 29 palcov, veľkosť zadného kolesa 27,5 palca.

Neznámy páchateľ po krádeži elektrobiku v hodnote takmer 4000 eur z miesta činu ušiel. Polícia predpokladá, že osoba, ktorá tento predmet odcudzila, sa ho bude snažiť predať.

https://www.facebook.com/KRPZTT

Policajný zbor Trnavského kraja vás žiada, aby ste v prípade, že vám takýto bicykel niekto ponúkol, alebo ešte len ponúkne,  ihneď kontaktovali políciu. Vaše svedectvo je nevyhnutné.

KR PZ Trnava vysvetľuje, že kúpou ukradnutej veci sa vystavujete riziku, že vám bude bicykel zaistený a peniaze, ktoré ste zaň zaplatili, sa vám nevrátia.

https://www.facebook.com/KRPZTT

Bicykel je navyše úplná novinka v cyklistickom sortimente a pri jeho použití na ceste budete hneď vystavený podozreniu, že môže ísť o kradnutý kus.

ZA STOTOŽNENIA MUŽA JE ODMENA.

Zdroj: https://www.facebook.com/KRPZTT

Foto: https://www.facebook.com/KRPZTT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here