Allan Mikušek hral v Hlohovci doslova pod hviezdami

0
762

Posledný z naplánovaných „korona live-streamov“ známeho speváka z Trnavy Allana Mikušeka bol koncert vo Hvezdárni M. R. Štefánika v Hlohovci s názvom „Z inej dimenzie do izby“.

livestream z hvezdárne

Jeden z mojich technikov, ktorý sa počas pandemických live prenosov mojich koncertov staral o technické zabezpečenie streamu dostal nápad, že by jedno z našich živých vysielaní mohlo byť práve tu vo hvezdárni.“ vysvetľuje slovenský spevák Allan Mikušek.

Na prenose ste si okrem skvelej muziky v nedeľu 6. júna mohli vychutnať aj premietanie hviezdnej oblohy. Stream spevák vysielal na Youtube i na svojej oficiálnej facebookovej stránke pre svojich fanúšikov.

livestream koncertu, zdroj: Youtube

„Máme za sebou približne 30 streamov koncertov, ktoré sme počas pandemického roka zorganizovali. Boli zadarmo, ľudia sa nám občas zavďačili poslaním dobrovoľného finančného príspevku a mali sme, ako sa hovorí „na cigarety“, s úsmevom dodáva Allan Mikušek.

Spevák by sa chcel za finančnú podporu a zachovanie vernosti fanúšikov divákom poďakovať živým koncertom. V budúcnosti ho plánuje odohrať práve v hlohovskej hvezdárni. Ak to pandemická situácia dovolí, tak tentokrát už za plnej účasti divákov.

zdroje: A. Mikušek, Youtube, FB: Allan Mikušek

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here