Asistované sčítanie obyvateľstva čoskoro končí

0
443

Na celom Slovensku i v meste Hlohovec sa naďalej realizuje asistované sčítanie obyvateľstva. POZOR! Sčítanie trvá iba do 13. júna.


Prvé sčítanie v histórii samostatného Slovenska sa realizovalo v roku 2011. Tento rok bolo sčítanie obyvateľov Slovenska prenesené do online priestoru. Prvé elektronické sčítanie je nielen ekologické, ale aj rýchle a presné. Ak ste sa nezapojili alebo ste zabudli elektronicky sčítať vás alebo vaše dieťa, urobte tak čím skôr a splňte si tak občiansku povinnosť.

Každý občan je povinný sčítací formulár vyplniť samostatne. Ak sa neviete, alebo sa z akéhokoľvek dôvodu nemôžete sčítať, objednajte si priamo domov asistenta sčítania. Na mestskom úrade v Hlohovci a v mestskej časti Šulekovo sú zriadené kontaktné miesta. Kontaktné miesto sa nachádza aj mestskej knižnici. Na mieste kontaktného centra sa môžete dosčítať pomocou stacionárneho asistenta sčítania. Obyvateľ sa v prevádzkovom čase sčíta sám, alebo požiada o pomoc asistenta sčítania.

Kontaktné miesta v Hlohovci a mestskej časti Šulekovo:

1. Klientske centrum na mestskom úrade v Hlohovci

2. Kancelária mestského úradu v časti Šulekovo

3. mestská knižnica v Hlohovci – 2. poschodie.

Objednanie nie je vopred potrebné. Povinnosťou obyvateľov je dodržiavať stanovené hygienicko-epidemiologické opatrenia.

O mobilného asistenta môžete požiadať telefonicky čísle 0918 939 348 v pracovných dňoch v čase od 13:00 do 15:00 a mimo stanoveného času na call centre 02/20 92 49 19.
Pri osobnom stretnutí je takisto povinnosťou obyvateľov dodržiavať hygienicko-epidemiologické opatrenia.

Nesčítanie seba alebo svojho dieťa je považované za porušenie zákonnej povinnosti obyvateľa.

Mesto Hlohovec upozorňuje obyvateľov pred podvodníkmi, teda falošnými asistentmi sčítania mobilného asistenta. Skutočný asistent sa vždy preukáže preukazom asistenta sčítania a tieto služby sú poskytované obyvateľom bezplatne.

zdroj: scitanie.sk, hlohovec.sk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here