Akadémia Learn&Smile štartuje letné konverzačné kurzy aj v Zámockej záhrade v Hlohovci

0
948

Leto nám už klope na dvere, no vzdelávacie centrum Akadémia Learn&Smile v Hlohovci nebude zaháľať ani počas prázdnin. Akadémia Learn&Smile spúšťa prihlasovanie na letné konverzácie v anglickom, nemeckom a ruskom jazyku. Learn&Smile štartuje aj letné konverzácie, ktoré sa budú konať v Zámockej záhrade v Hlohovci. Viac informácii TU.

Zakladateľka vzdelávacieho centra Akadémia Learn and Smile Dominika Antal začala vzdelávacie centrum prevádzkovať v roku 2018.

„Založením vzdelávacieho centra Akadémia Learn&Smile som si splnila svoj sen a skĺbila svoju záľubu s prácou. Učiteľstvo a cudzie jazyky pre mňa znamenajú veľmi veľa, preto som sa počas štúdia na vysokej škole rozhodla založiť akadémiu, zameranú na doučovanie anglického jazyka. Postupne sme sa rozhodli rozšíriť našu ponuku aj o nemecký a ruský jazyk. Rovnako aj o kurzy matematiky a slovenského jazyka. Naša akadémia sa riadi heslom “Uč sa s nami s úsmevom”. Naša výučba teda vždy prebieha v dobrej nálade.“

Ako prebiehajú letné konverzačné kurzy?

Letné konverzačné kurzy sú špeciálnym typom kurzov, ktoré je možné absolvovať počas mesiacov júl a august a prebiehajú v menšej skupinke ľudí alebo individuálne. Študenti sa navzájom porozprávajú, pozdieľajú svoje názory a vzájomne sa obohatia v nových pohľadoch na svet a často aj vo vedomostiach. Konverzujú na rôzne témy, vďaka ktorým sa plynulo a bez problémov naučia vyjadrovať svoje názory a myšlienky v cudzom jazyku. Počet ľudí v kurzoch je limitovaný, a tak sa každý študent dostane k slovu a bude schopný rýchlo napredovať.

Pre koho sú kurzy určené?

Prihlásiť sa na kurz môže ktokoľvek, kto sa chce zdokonaliť vo svojej konverzácii a chce zažiť niečo nové. Vek či úroveň jazyka nehrá žiadnu rolu. Pri skupinovom kurze sú vo vzdelávacom centre skupiny podľa úrovne jazyka, z ktorých si môžete vybrať.

Cena a miesto

Ceny konverzačných kurzoch začínajú od 5€ na osobu. Akadémia Learn&Smile sídli na pešej zóne na ulici M. R. Štefánika 14 v Hlohovci.  Počas celého roka môžete navštevovať individuálne a skupinové kurzy pre deti i dospelých každého veku či už ste začiatočník alebo pokročilý. Kurzy sú prispôsobené individuálnym požiadavkám klientov (konverzácie, gramatika, príprava na maturitu, monitor či reparát). Prihlásiť sa môžu aj firmy.  Študentom akadémia poskytuje všetky študijné materiály. Dĺžka hodín závisí od požiadaviek klientov (45 minút, 50 minút, 60 minút, 90 minút).

pozn. autora: článok obsahuje platenú reklamu

foto: HŽ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here