Bude tento rok otvorené klzisko v Hlohovci?

0
1087

Viacerí Hlohovčania sa pýtajú, kedy a či vôbec sa budú môcť ísť tento rok korčulovať na ľadovú plochu v Hlohovci. Pán Branislav Baranovič, ktorý je zodpovedný za chod ľadovej plochy a zároveň mestského kúpaliska dal všetkým Hlohovčanom nádej.

Nad zaľadnením plochy sa vraj intenzívne uvažuje. Podľa jeho slov sa však čaká na nové opatrenia vlády, ktorá rozhodne, či zaľadnenie klziska bude ekonomicky a organizačne možné uskutočniť. O definitívnom sprístupnení klziska pre verejnosť sa má rozhodnúť po 10. januári v priebehu budúceho týždňa po tom, ako budú známe nové opatrenia v súvislosti s pandémiou.

„Zatiaľ je plocha plná dažďovej vody, ktorú je veľmi ťažké odstrániť. Pracujeme na tom a ak sa opatrenia budúci týždeň príliš nezmenia, predpokladáme, že na klzisku bude môcť naraz korčuľovať 60 osôb. Plánujeme aj dlhšiu otváraciu dobu, ako sme mali po iné roky. Ľadové ihrisko by mohlo byť otvorené od 13.00 do 20:00. Otvorenie vyzerá nádejne, no presný dátum ešte nemáme,“ uzatvára prevádzkar ľadovej plochy.

Informácie budeme aktualizovať.

zdroj: B.Baranovič

foto: Klaudia Goncalves, hlohovec.dnes24.sk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here