Očná optika Dom služieb – Tip na vianočný darček

0
321

Ak sú vaše oči denne vystavované oxidačnému stresu, sú unavené z práce pri počítači a strácate dobré videnie, je najvyšší čas navštíviť odborníka a potom si vybrať správne okuliare. Kde? V Očnej optike v Dome služieb v Hlohovci. Prečo? To prezradí čitateľom Hlohovského žurnálu optometrista  Mgr. Peter Slovák.

Vstup do Očnej optiky v Dome služieb krášli veľké červené srdce, ktoré nás pozýva: Vstúpte! A toho, kto pozvanie prijme, čakajú elegantné, veľmi vkusne zariadené priestory s ochotným personálom. Aké služby v tomto peknom prostredí ponúkate?

Pre našich zákazníkov poskytujeme v odbore očná optika služby na najvyššej úrovni. Medzi ne patrí vyšetrenie zraku, meranie vnútro očného tlaku,  odborné poradenstvo pri nákupe dioptrických a slnečných okuliarov, aplikáciu kontaktných šošoviek, opravu a servis okuliarov, pozáručný servis. 

Vyšetrenie zraku u nás prebieha bez čakania s možnosťou objednať sa bezplatne na presný čas.

Vybrať si ten správny rám je niekedy veľmi ťažké. Pomôžete nám?

Určite áno a s radosťou.  Vieme vám poradiť nielen pri výbere okuliarového rámu, ale tiež pri výbere správnej šošovky (sklíčka) do rámu. Ku každému zákazníkovi pristupujeme veľmi individuálne, dávame si záležať na osobnom prístupe k zákazníkom a nie je to len v prípade výberu rámu, ale aj pri zabrúsení šošoviek do rámu. Sme odborníci s dlhoročnými skúsenosťami v meraní dioptrií a vo výrobe okuliarov. Dokážeme sa dokonale postarať o zákazníkov od merania dioptrií až po odovzdanie kvalitne zabrúseného okuliarového rámu – hotových okuliarov.

Zopár praktických informácií na záver. Kde presne nájdeme vašu očnú optiku, aké máte otváracie hodiny a telefonický kontakt. 

Očná optika Dom služieb sídli na Námestí svätého Michala 16 v Hlohovci, v Dome služieb na prízemí oproti kruhovému objazdu.  Je to v  centre mesta, miesto dostupné z autobusových zastávok na Hlohovej ulici a mestského parkoviska.

Otváracie hodiny: pondelok – piatok od 9.00 do 17.00 hod., sobota od 9.00 do 12.00 hodiny. Kontakt: +421 33 558 30 43, 0903 72 73 72, ocnaoptikahc@gmail.com

Tešíme sa na vás.

Čitateľom Hlohovského žurnálu želáme pokojný advent, príležitosť na tiché zamyslenie i na prípravu najkrajšieho sviatku v roku. A ak si nájdete čas na návštevu našej optiky, pomôžeme vám vybrať pekný vianočný darček alebo darčekový poukaz, ktorý poteší vašich najmilších. 

Krásne a šťastné Vianoce, milí priatelia. 

Za rozhovor ďakuje Helena Pekarovičová

Fotografie: Mgr. Peter Slovák

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here