Nové bývanie v Novom Hlohovci

0
461

Bytová výstavba v Hlohovci v posledných rokoch výrazne stagnovala. Rodiny i jednotlivci, hľadajúci nové bývanie, sa preto často rozhodli nájsť si nový domov v okolitých obciach. Dnes už nemusia. Môžu si vybrať byt podľa svojich potrieb v bytovom komplexe Nový Hlohovec. Viac o tomto projekte porozpráva čitateľom Hlohovského žurnálu zástupca investora pán Ing. Martin Siblík.

Pán Siblík, aké byty ponúkate v Novom Hlohovci?

Ponúkame kvalitne vybudované byty s nadštandardne vysokými stropmi, čím noví obyvatelia získajú pocit väčšej voľnosti, slobody a veľkosti bytu. Byty ponúkame v rôznych veľkostiach, záujemcovia si môžu vybrať podľa potrieb svojej rodiny, aj keď ponuka výberu je už limitovaná vysokým stupňom predajnosti. Napokon, inšpirovať sa môžu aj pohľadmi na už zariadené byty. 

Ak by som napríklad zastupovala rodinu s malými deťmi, čo by nám Nový Hlohovec mohol ponúknuť?

Bytový komplex Nový Hlohovec je kompletne dokončený projekt s peknou výsadbou, upraveným okolím, chodníkmi, parkovacími miestami, parkovacím domom. Areál je pre bezpečnosť vašich detí uzavretý „dizajnovým“ oplotením, v zadnej časti sa nachádza detské ihrisko, ktoré bude na jar ešte upravené dodatočnou výsadbou. A vy tu môžete tráviť spoločné chvíle so svojimi deťmi a rodinkou. Jednoducho v kľude a v bezpečí, kúsok od vášho bytu.

Aká je vybavenosť a služby v okolí bytového komplexu, či priamo v ňom?

Ak mám hovoriť o vybavenosti projektu a službách, musím spomenúť najmä služby, ktoré budú poskytovať viaceré prevádzky priamo na prízemí bytového domu. Tie v mnohých oblastiach uľahčia a spríjemnia život a bývanie v tomto komplexe. Jednotlivé prevádzky a služby sa začnú otvárať už od februára 2024. Napríklad kaviareň a reštaurácia DEL BISTRO, medicínske centrum, lekáreň, malé prevádzky ako fyzioterapia, masáže, kaderník, manikúra a iné, špičkovo zariadené fitness centrum, exteriérový workout, detské ihrisko sme už spomínali.  

Toto všetko je veľmi dôležité, pretože Nový Hlohovec je na okraji mesta.

Vidím v tom skôr výhodu. Z Nového Hlohovca máte všade blízko. Ideálne napojenie na hlavné dopravné uzly v meste, pár minút pešo do centra, 5 minút výjazd na diaľnicu, neďaleko sú obchodné reťazce, škola, materská škola.

Nový Hlohovec má, obrazne povedané, dve tváre. Jedna je tá, ktorá zabezpečuje občiansku vybavenosť, dobrý prístup v podstate všade. Druhá sa otvára do zelene, detského ihriska, do prírody. Treba vyzdvihnúť aj fakt, že priestory, uvoľnené firmou Saneca, nebudú chátrať, ale sú kultivovaným spôsobom prebudované na krásne bývanie. Pokladám to za veľmi ekologické a naviac táto lokalita určite prispeje ku skrášleniu samotného mesta Hlohovec.

Čo by ste na záver odkázali čitateľom Hlohovského žurnálu?

Milí čitatelia Hlohovského žurnálu, ak hľadáte nové bývanie, príďte sa pozrieť do Nového Hlohovca. Obhliadku si môžete dohodnúť na telefónnom čísle 0905754501 a my vám radi ukážeme vzorový byt na kľúč alebo niektoré z posledných voľných bytov. Určite sa vám u nás bude páčiť.

Za rozhovor ďakuje Helena Pekarovičová

Fotografie: Ing. Martin Siblík

(Fotografie so záhonmi vznikli v lete 2023)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here