Námestie v Leopoldove skrášľuje výstava fotografií

0
1250

V Leopoldove si najnovšie pri prechádzke námestím môžete všimnúť nevšednú výstavu. Miesto, kde zvyčajne sídlia oznamy o kultúrnych podujatiach a budúcich akciách do 1. apríla zívalo prázdnotou. Túto „vývesnú tabuľu“ premenila až rodáčka z Leopoldova a amatérska fotografka Kristína Vavrincová na výstavu fotografií rôznych slovenských miest.

„Nápad na uskutočnenie mojej „minivýstavy“ prišiel po tom, ako som absolvovala online workshop u jedného profesionálneho fotografa. Keďže kvôli pandémii momentálne nie je čo a ani kde vystavovať, vyhlásil výzvu pre nás – mladých fotografov s názvom „VÝSTAVA ZA SKLOM“, hovorí mladá fotografka z Leopoldova.

Podstatou projektu Výstava za sklom je priniesť do momentálne pustých ulíc trochu umenia a s tým aj trochu viac života. Mladí fotografi si v mestách po Slovensku a v Česku majú skúsiť nájsť priestor na vystavenie svojich fotografií a potešiť tak okoloidúcich.

„Ja som vybrala 7 fotiek z mojich ciest po Slovensku, keďže sa teraz veľmi nedá cestovať ani z okresu do okresu. Pridala som aj fotky jarných kvetov pre radosť.“ dodáva Kristína.

Malá výstava bude pre zvedavcov dostupná počas celého apríla na leopoldovskom námestí. Určite ju neprehliadnete.

Ak sa aj vy venujete fotografovaniu, neváhajte a zapojte sa do tohto milého projektu tiež. Aby bolo okoloidúcim v uliciach o čosi veselšie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here