S Naturhouse naozaj schudnete!

0
744

NATURHOUSE je celosvetová sieť výživových poradní. Bola založená v roku 1992 v Španielsku, na Slovensku pôsobí od roku 2008 s celkovo 37 pobočkami.  NATURHOUSE prišiel s myšlienkou naučiť našu populáciu zdravo a správne jesť, zbaviť ju zlých stravovacích návykov aj nadváhy a z toho plynúcich zdravotných problémov.

Tajomstvo úspechu spočíva v metóde NATURHOUSE, pomocou ktorej konzultanti učia klientov zdravej výžive a dostatočnému pitnému režimu. Základom je stredomorský jedálniček, ktorý má preukázateľný účinok ako prevencia v boji proti civilizačným chorobám a je založený na veľkom príjme čerstvej zeleniny a ovocia, rôznych druhov rýb a mäsa.  Na podporu chudnutia a naštartovanie metabolizmu slúžia produkty na báze výťažkov z bylín, ovocia a zeleniny. Keď sa k tomu pridá ľahký pohyb, úspech je zaručený.

Poradenstvo a podpora zo strany výživového poradcu je ZADARMO, klienti si hradia iba produkty.

Na úvodnej konzultácii si výživový poradca s Vami preberie Vaše stravovacie návyky, zdravotný stav a zváži Vás na špeciálnej váhe. Na základe týchto údajov Vám zostaví individuálny jedálniček, ktorý je z bežne dostupných surovín a je jednoduchý na prípravu. Znamená to, že vďaka novému jedálničku získate všetky potrebné živiny, ktoré potrebujete počas dňa bez toho, aby ste priberali na váhe. Vhodnou kombináciou surovín naopak sa bude vaša váha postupne a zdravo posúvať smerom nadol. To všetko bez pocitu hladu. Už po týždni uvidíte prvé výsledky. Budete sa cítiť ľahšie, plný energie a dobrej nálady.

pixabay.com

NATURHOUSE je určený všetkým, ktorí chcú schudnúť, zlepšiť si svoje stravovacie návyky a udržať aj dobrý zdravotný stav. S touto výživovou poradňou chudnú deti, seniori, mamičky na materskej dovolenke, ale aj manažéri či ľudia pracujúci na smeny. Klienti nielen že dosiahnu optimálnu váhu, ale sú schopní si svoju novú hmotnosť a štíhlu postavu udržať po zvyšok života po dodržaní všetkých odporúčaní.

A jednou z takýchto pozitívnych a úspešných ľudí je aj verná klientka Alenka, ktorá nabrala odvahu a nechala sa zviditeľniť.

Pani Alenka vyskúšala niekoľko diét, ale až na odporúčanie svojej kamarátky sa pustila do kompletnej zmeny svojho životného štýlu s podporou výživovej poradne NATURHOUSE v Hlohovci. Po 9 mesiacov je ľahšia o 26 kíl, štíhlejšia cez brucho o 25 cm a aj po zdravotnej stránke jej chudnutie prospelo.

Na prvej konzultácii pracovníci Naturhouse Alenku vyspovedali po zdravotnej stránke a zistili jej jedálniček a návyky. Predstavili jej metódu, správne zásady stravovania, a aj napriek tomu, že to pre ňu veľkú zmena, jedálniček a odporúčania poctivo dodržiavala. Vďaka pravidelným týždenným výsledkom sa presvedčila, že kde je vôla a motivácia, tak to ide. Úplne vysadila biele pečivo, chlieb a kysnuté koláče, bez ktorých si nevedela predstaviť deň. Naučila sa nepiť sladké nápoje a stravovať sa 5x denne. Užívala produkty NATURHOUSE, ktoré jej veľmi pomáhali. Obľúbila si sucháre Fibroki, ktoré si dáva na raňajky so syrom alebo tvarohom. Chudnutie jej veľmi rýchlo ubehlo a teraz sa teší zo zlepšenia zdravotného stavu. Slovo obezita z jej karty zmizlo. Pani Alena zaradila aj pravidelné cvičenie na fitnes lopte, ktoré jej pomáha na chrbticu a prechádzky s palicami.

Pani Alenka patrí k takmer 480 spokojným klientom z Hlohovca a okolia, a ak chcete byť ďalším, neváhajte a zapojte sa aj vy do našej jedinečnej metódy Naturhouse.

pozn. redakcie: článok obsahuje platenú reklamu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here