Parkujte v Hlohovci cez mobil!

0
802

Mesto Hlohovec na svojej facebookovej stránke uviedlo, že od 1. júla 2021 si už nebudete musieť platiť parkovné vhadzovaním mincí do parkovacích automatov. Pre zaplatenie parkovacieho poplatku v rámci všetkých spoplatnených parkovísk v Hlohovci, budete potrebovať iba váš mobilný telefón. Pošlite SMS, alebo použite aplikáciu Upay.

Cena parkovného je 0,50€ na 1 hodinu a platíte iba v čase od 8:00 do 16.30.

SMS pošlite na číslo 2200 v tvare: HC (medzera) Evidenčné číslo vozidla (medzera) Počet hodín parkovania. Odosielaná SMS bude vyzerať napríklad takto: HC HC321AB a
SMS-ku môžete napísať veľkými alebo malými písmenami.

Pre SMS parkovanie bez registrácie platia hodinové sadzby parkovného a minimálna doba predplatenia parkovania je 1 hodina. SMS parkovanie je určené iba pre paušálnych zákazníkov slovenských mobilných operátorov. Zaplatiť parkovné však môžete aj pomocou mobilnej aplikácie Upay.

Ak zašlete SMS v nesprávnom tvare, systém vás informuje a SMS vám nebude účtovaná. Ak nedostanete správu o potvrdení parkovania, parkovanie platné NIE JE.

Systém vás dokonca upozorní 10 minút pred vypršaním zaplatenej parkovacej lehoty. Odoslaním pôvodnej SMS dokážete parkovanie predĺžiť o hodinu.

Všetky odchádzajúce a prichádzajúce SMS sú zahrnuté v cene parkovného. Daňový doklad si môžete vytlačiť z webovej stránky www.smslistky.sk/parking uvedením kódu vášho SMS parkovacieho lístka.

zdroj: FB Mesto Hlohovec

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here