V Samarii budú tento týždeň pekné podujatia pre deti

0
632

Poradíme, ako môžete vašim deťom vyplniť čas  tento prázdninový týždeň priamo tu v Hlohovci!  Občianske združenie SAMARIA, ktoré je zamerané na pomoc ľuďom v núdzi, usporadúva i rôzne kultúrnenáučné podujatia pre deti aj dospelých. 

MeSto ŽIVÝCH TVOROV 15.7.2021

Vo štvrtok 15.7. od 16,30 hod sa chystá v komunitnej záhrade Samarie zaujímavé poznávacie podujatie o hmyze: „Detičky sa dozvedia, prečo sú opeľovače také potrebné a nenahraditeľné. Ide o spoluprácu s občianskym združením Čas pre rodinu,“ vysvetľuje Kamila Poláčiková, koordinátorka projektov zo Samarie.

SAŠETKY -MAŽORETKY Z HLOHOVCA 16.7.2021

Mažoretky Sašetky zavítajú so svojím vystúpením do Samarie v piatok 16.7. o 16, 30 hod,  kde sú srdečne pozvaní najmä tí, ktorí by si radi toto pohybové umenie vyskúšali na vlastnej koži prostredníctvom workshopu: „Dievčatá okrem ukážky tohto nádherného športu budú učiť deti, ako sa pracuje s mažoretkovým náčiním (palička a pom-pom),“ dodáva Kamila.

CHARITATÍVNY BAZÁR 30.7.2021

Ďalšiu možnosť využitia použitým veciam dá Samaria na Charitatívnom bazáre, ktorý sa bude konať posledný júlový piatok 30.7.2021 v čase od 10 do 16,30 hod. Verejnosť môže túto aktivitu podporiť dobrovoľným príspevkom. Kamila hovorí: „Ide o bazár dámskeho, pánskeho, detského oblečenia a obuvi, potrieb a výrobkov dobrovoľníkov OZ SAMARIA, ktoré sme z kapacitných dôvodov museli vyradiť zo skladu solidarity nášho združenia. Nakoľko si vážime každého darcu, ktorý niečo venoval nášmu združeniu, chceme dať týmto veciam ešte šancu na ,,život“. Tešíme sa na všetkých návštevníkov nášho komunitného centra.“

Kontakt: samaria.centrum@gmail.com, +421 911 13 28 28 Samaria Hlohovec

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here