Hlohovský žurnál je na papieri!

0
752

Milí čitatelia Hlohovského žurnálu,

možno si viacerí z vás všimli, že v poslednom čase intenzita vydávania nových článkov na našom webe nerastie tak, ako zvyčajne. Nie, nestagnujeme. Práve naopak! Naša redakcia usilovne pracovala na tom, aby sme vám priniesli novinku. Je to dobrá správa pre všetkých, ktorí si radi k rannej káve prečítajú papierové noviny. Dokonca také, z ktorých máte po ich prečítaní miesto obáv a strachu, príjemný a hrejivý pocit na duši. Áno, presne tak, náš Hlohovský žurnál si teraz budete môcť kúpiť v tlačenej forme. Nájdete v ňom rozhovory s inšpiratívnymi osobnosťami nášho regiónu, novinky z diania v našom meste a kultúry, histórie a umenia.

Periodicita vydávania novín bude zatiaľ občasná. No už teraz vám môžeme sľúbiť, že sa dočkáte okrem jesenného aj čisto vianočného čísla. Pretože sme neziskové občianske združenie, privítame každú vašu finančnú pomoc, ktorá by mohla dopomôcť k vyššej periodicite vydávania. Za vaše dobrovoľné finančné dary, ktoré môžete posielať na číslo účtu: SK23 0900 0000 0051 7098 0737 vám vopred ďakujeme!

Obe tlačené čísla Hlohovského žurnálu vychádzajú vďaka podpore z dotačného programu  Mesta Hlohovec v kompetencii mestského zastupiteľstva. Ďakujeme.

A kde nájdete naše tlačené noviny?

Noviny Hlohovský žurnál nájdete v kníhkupectve Anda na ul. SNP a v kaviarni La Caffetteria na ulici Podzámska. Ďalej vo Foto – expres a TEMPEXE na Námestí sv. Michala v Hlohovci. Stále pracujeme na tom, aby ste nás mohli nájsť aj na iných miestach. Ak by mala aj vaša prevádzka v Hlohovci a okolí záujem o to, aby si v nej ľudia mohli zadovážiť kvalitné čítanie z nášho regiónu v podobe Hlohovského žurnálu, či máte námet na zaujímavý článok, ozvite sa nám.

Ďakujeme, že podporujete nezávislú žurnalistiku v Hlohovci a pomáhate nám rásť!

Redakcia HŽ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here