Countryfest Jaslovské Bohunice klope na dvere

0
259

21. – 23. júla 2023 ožije amfiteáter a jeho krásne okolie hudbou, množstvom atrakcií ale najmä návštevníkmi, ktorí sa už teraz môžu tešiť na pohodový víkend v Jaslovských Bohuniciach. Prečo? Pretože obľúbený festival prinesie aj tento rok svojim návštevníkom kvalitný hudobný program a množstvo sprievodných podujatí pre celú rodinu – vrátane originálneho handmade trhu či kvalitnej gastro zóny.

Čechomor, COP, Jana Kirschner či revival klasiky Brontosauři sú len niektoré z lákadiel Countryfest Bohunice 2023.  Letná hudobná slávnosť ponúkne opäť zaujímavý mix folku, country a bluegrass. Návštevníci sa môžu tešiť na ľudové piesne v rockovom aranžmá známej skupiny Čechomor, rytmickú tvorbu Bystrík bandy či vystúpenie populárnej pesničkárky Jany Kirschner. Moderné country s prvkami klasického amerického štýlu zasa prinesie holandská zostava Music Road Pilots, ktorá podľa slov organizátorov predstavuje aktuálnu špičku v rámci svojho žánru. Medzi ďalšie doteraz potvrdené skupiny patria COP, piešťanské Slniečko, Marien, Alan Mikušek & Band. Fanúšikov klasických česko-slovenských country hitov zaručene poteší vystúpenie skupiny Brontosauři Revival. Ďalšie informácie o programe prinesie čoskoro Hlohovský žurnál ako mediálny partner podujatia.

Oddych a zábavu si návštevníci budú môcť už tradične vychutnať vďaka rôznorodému sprievodnému programu. Nebudú chýbať obľúbené celorodinné aktivity, ako napríklad indiánska dobrodružná cesta, ďalej herná zóna či rôzne súťaže pre malých aj veľkých. Bude možnosť sa člnkovať, chytať ryby, zaloziť si v lanovom centre a veľa ďalších prekvapení, ktoré budú organizátori zverejňovať na sociálnych sieťach v priebehu nasledujúcich mesiacov.

Countryfest Bohunice už tradične poskytne potešenie pre všetky zmysly svojich návštevníkov, preto nebude chýbať ani gastrozóna s chutnými jedlami a nápojmi od obľúbených prevádzok z okolia Trnavy. Za preskúmanie budú určite stáť aj originálne kvalitné ručné výrobky od lokálnych tvorcov, ktoré bude možné získať v handmade zóne.

Krásny rozľahlý areál je zárukou, že si každý návštevník nájde svoj tieň, svoje miesto aj pri veľkom počte účastníkov. Parkovisko má dostatočnú kapacitu, v areále je vyhradený priestor pre stanovanie a pre karavany. Kemp je bezplatný, sú tam sprchy, toalety,  máme aj ubytovacie zariadenie, ubytovanie si treba  dopredu zarezervovať. 

Vstupenky už je možné zakúpiť na predpredaj.sk, permanentka na celé podujatie stojí 28 eur. Ďalšie informácie budú zverejňované na oficiálnom webe a Facebook skupine:

https://www.facebook.com/counryfestbohunice

https://countryfestbohunice.sk/

Podľa tlačovej správy: Helena Pekarovičová

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here