Novú letnú pesničku od Lívie si budete pospevovať aj vy!

0
2653

Lívia Doležalová z Hlohovca je, ako ona sama hovorí, žena s gitarou. Po úspešnej romaticko- melancholickej piesni, ktorú vydala v máji tohto roka s názvom „Púšťam ťa“, prichádza s ďalšou novinkou. Tentokrát ide o veselý letný song.

Nová pesnička má názov Stratená do teba. “Po nie príliš priaznivom životnom období som sa zasa začala tešiť zo života a chcela som urobiť pesničku, ktorá urobí dobrú náladu mne, keď ju budem hrať, a ľuďom, keď ju budú počúvať. Keď sa nad tým zamýšľam, text je zasa trošku nostalgický. V konečnom dôsledku však v spojitosti s nadnesenou „letnou“ atmosférou vyznieva pozitívne“, hovorí s úsmevom speváčka.

Nová pieseň Lívie znie inak, ako jej doterajšie hudobné počiny. „Hudobný producent Trnavčan Robert „Brucky“ Bruckmayer študuje prestížnu školu Berklee College of Music v americkom Bostone so zameraním na hudobnú kompozíciu a je naozaj profesionál. Zároveň je to aj skvelý človek a kamarát, presne vedel, ako si predstavujem, aby skladba znela v konečnom výsledku. A to aj vtedy, keď som mu moje predstavy nevedela celkom dobre slovami vysvetliť“, smeje sa Lívia.

natáčanie klipu

Celý klip sa nesie v znamení hľadania lásky, životného smerovania a užívania si letnej pohody práve v našom Hlohovci. V klipe nájdeme zábery zo Zámockej záhrady, altánku sv. Urbana a aj z vlakovej stanice. Speváčka si pre spracovanie klipu vybrala už po druhýkrát režiséra a kameramana Pierra Lexis Faba zo Serede. „Ani sekundu som neváhala nad tým, kto mi bude natáčať klip k novej pesničke. Pierre Lexis Fabo je odborník vo svojom remesle a klipy robil viacerým známym interpretom. O to viac sa teším, že si našiel vo svojom plnom kalendári miesto aj pre mňa – dievča (alebo už skôr ženu) s gitarou.“

Lívia rozhovor uzavrela slovami veľkej vďaky všetkým, ktorí sa podieľali na tvorbe pesničky Stratená do teba. Vrátane Ondreja Kupču, ktorý nahrával do pesničky sólo a Michala Thomu. Ten si zasa zahral v klipe jej „nájdenú“ lásku. Zároveň Lívia ďakuje aj všetkým poslucháčom a verí, že vás pesnička príjemne naladí.

zdroj: L. Doležalová

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here